Rebekka

Hei!

Muistuttelen taas kisailmoittautumisista: Tampereelle 7.-8.3. kisoihin ilmottautuminen kilpailukalenterin kautta 1.3. mennessä. Jos haluaa JKU:n bussikyydillä (la-aamulla lähtö, su iltana takaisin), tulee kyytiin ilmottautua täältä: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=J5FUM5PHYPN3BDM5KBXZ ke 19.2. mennessä.

SM-ottelut 14-sarjalaisille (06-syntyneet) kisataan 29.2. Helsingissä.. Ilmoittaudu kilpailuun kilpailukalenterin kautta 23.2. mennessä: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25623 .
Älä maksa itse osanottomaksua. Seura maksaa kaikkien osanottomaksut ilmoittautumisen päätyttyä. Otteluun lähteville JKU tarjoaa treenipaidan!

Ollaan nyt pari viime lauantaita kokeiltu kahden tunnin treeniä, ja jatketaan tulevat lauantait samalla tavalla. Eli aloitetaan 10:30 ja treeni loppuu 12:30.

Kivaa viikon alkua,
Rebekka + muut koutsit

Siiri

Hei! Siiri on lähdössä tulevana lauantaina Tampereelle kisailemaan. Siellä on Pirkanmaan avoimet nuorten hallikilpailut. T15-sarjassa on lajeina 60m, 60 aj, 200m ja kuula. Kyydissä on tilaa jos joku muukin Treenitiikereistä haluaisi lähteä kisailemaan. Aamulla lähdetään varmaan n. 8.15 ja paluu ehkä illalla seiskan maissa. Kisat alkaa 60 m:n aj:lla klo:12. Huomenna päättyy kisojen ennakkoilmoittautuminen.

Sami Kihlman (P: 045-78717740)

Rebekka

Hei, laitanpa tämän vielä tuonne tyttöjen omaan ryhmään jos joku innostuisi lähtemään kisaan mukaan ja tarvitsisi kyytiä. Tsemppiä kisoihin!

Siiri

Kiitos!

Rebekka

Hei!

Huomenna to 6.2. Hipposhalli on muuhun käyttöön varattuna ja tytöillä on omatoiminen treeni tuolle päivälle. Laitoin juuri whtsappiin tytöille suoraan ohjeet treeniin ja treenin voi tehdä kotona ilman välineitä. Toki jos on muita treenejä, niin omatoimista treeniä ei tarivtse välttämättä tehdä ainakaan huomenna.

T.Rebekka

Rebekka

Hei!

Kisakausi onkin jo lähtenyt käyntiin ja viikonloppuna taas jatkuu täällä Jyväskylässä.
Helmikuun lopussa 29.2. järjestetään SM-hallimoniottelut, joihin -06- syntyneet pääsevät mukaan kilpailemaan T15 sarjaan. Eli siellä olisi hyvä mahdollisuus tehdä vuoden ensimmäinen ottelu ja myöskin samalla päästä ensimmäisiin SM-kisoihin. Tarkempia tietoja tulee vielä myöhemmin kisoista minulta ja Niemen Tanjalta, mutta päivämäärä kannattaa jo laittaa muistiin! Kisa koskee siis vain tänä vuonna 14 sarjassa kilpailevia eli vuonna 2006 syntyneitä.

Toiset isot kisat tulevatkin sitten maaliskuun alkuun 7.-8.3., kun Tampereen perinteiset Tampere Junior Indoor Gamesit kisaillaan jälleen. Täällä on sarjoja joka ikäluokalle, eli sekä T13 että T14 ja lajivalikoimaa paljon ja viestit kuuluvat tottakai ohjelmistoon. JKU järjestää kisoihin yhteisen bussikyydityksen ja majoituksen, jonne ilmoittautuminen 19.2. mennessä. Lisätietoja tästä ja yhteiskyytiin ilmottautumislinkki Tanjan viimeviikkoisissa viikkotiedotteissa! Kisoihin ilmottautuminen päättyy 1.3. ja se hoituu kilpailukalenterin kautta tuttuun tapaan. Tanjan viikkotiedotteessä lisää infoa kisareissusta ja lisätietoa tulee varmasti vielä ennen kisoja.

Palaan itse valmennushommiin heti, kun oma vointi sen sallii. Kisoihin viikonloppuna yritän tulla sekä lauantaina ja sunnuntaina. Tsemppiä treeneihin ja kisoihin!

-Rebekka

Rebekka

Hei!

Muistakaapa ilmoittautua JIM-kisoihin kilpailukalenterin kautta: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25501

Treenit ovat nyt kevään ajan joka viikko maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17:30-19 ja lauantaisin klo 10:30-12. Jos treenimäärä/vko muuttuu (tai sitä ette vielä ole ilmoittanut minulle), laittakaa minulle viestiä joko täällä tai whatsappilla/tekstarilla niin laitan muuttuneet tiedot toimistolle eteenpäin laksutusta varten.

-Rebekka