JKU:n 06-07 syntyneiden tyttöjen juniorivalmennusryhmä. Ryhmän tarkoitus on kehittää tasapuolisesti yleisurheilussa tarvittavia lajitaitoja ja ominaisuuksia. Juniorivalmennusryhmissä myös kilpaileminen on tärkeä osa kehittymistä!

Laji Yleisurheilu
Kotipaikka Jyväskylä
Jäseniä 27
Rebekka

Hei!

Muistuttelen taas kisailmoittautumisista: Tampereelle 7.-8.3. kisoihin ilmottautuminen kilpailukalenterin kautta 1.3. mennessä. Jos haluaa JKU:n bussikyydillä (la-aamulla lähtö, su iltana takaisin), tulee kyytiin ilmottautua täältä: https://www.yleisurheilurekisteri.fi/ilmo.asp?g=J5FUM5PHYPN3BDM5KBXZ ke 19.2. mennessä.

SM-ottelut 14-sarjalaisille (06-syntyneet) kisataan 29.2. Helsingissä.. Ilmoittaudu kilpailuun kilpailukalenterin kautta 23.2. mennessä: https://kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=25623 .
Älä maksa itse osanottomaksua. Seura maksaa kaikkien osanottomaksut ilmoittautumisen päätyttyä. Otteluun lähteville JKU tarjoaa treenipaidan!

Ollaan nyt pari viime lauantaita kokeiltu kahden tunnin treeniä, ja jatketaan tulevat lauantait samalla tavalla. Eli aloitetaan 10:30 ja treeni loppuu 12:30.

Kivaa viikon alkua,
Rebekka + muut koutsit

Siiri

Hei! Siiri on lähdössä tulevana lauantaina Tampereelle kisailemaan. Siellä on Pirkanmaan avoimet nuorten hallikilpailut. T15-sarjassa on lajeina 60m, 60 aj, 200m ja kuula. Kyydissä on tilaa jos joku muukin Treenitiikereistä haluaisi lähteä kisailemaan. Aamulla lähdetään varmaan n. 8.15 ja paluu ehkä illalla seiskan maissa. Kisat alkaa 60 m:n aj:lla klo:12. Huomenna päättyy kisojen ennakkoilmoittautuminen.

Sami Kihlman (P: 045-78717740)

Rebekka

Hei, laitanpa tämän vielä tuonne tyttöjen omaan ryhmään jos joku innostuisi lähtemään kisaan mukaan ja tarvitsisi kyytiä. Tsemppiä kisoihin!

Siiri

Kiitos!

Lue loput viestit

Vastuuvalmentaja: Mervi Tulonen, mervi.r.e.tulonen@student.jyu.fi, 0449710763

Vastuuvalmentaja: Rebekka Rekola, rebekkarekola@gmail.com, 0443351319

Apuvalmentaja: Riikka Varjus, Riikka.a.varjus@student.jyu.fi

Harjoitukset: keskiviikkoisin ja torstaisin Hipposhallissa 17.30-19.00. Sisä- ja ulkoliikuntavaatteet mukaan sekä juomapullo ja mahdolliset piikkarit.

Kisailmoittautumiset: www.kilpailukalenteri.fi (JKU:n järjestämät kisat ovat ilmaisia!)

58689 1453474692 display